Att koppla ihop begåvade personer med företag som behöver deras kompetens, det är vad vi på Skillnet gör.

Det går visst att få tag på skillade IT-konsulter!

Skillnet är det moderna IT-konsultbolaget som består av grymma IT-profiler från både Norge och Sverige som har höga ambitioner och alltid vill framåt; både som individer och företag. Vi fortsätter ständigt att utvecklas och besitter spetskompetens inom Systemutveckling, IT-Infrastruktur och Data/Analys. Våra kunder finns inom en rad olika branscher och vi vänder oss till alla där vår kompetens kan tillföra värde. Oavsett anledning är det en kompetenstjänst vi erbjuder, och vi förstår hur viktigt det är för ditt projekt att det blir rätt.

Vi erbjuder en flexibilitet för våra Skillstars i form av arbetsplats, lösningar vi jobbar med och uppdrag. Vår flexibilitet gör även att vi kan vara anpassningsbara i våra lösningar till våra kunder. Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och tack vare våra kunder samt konsulters engagemang och passion för IT och innovation tror vi att allt är möjligt.

Vi hjälper, utvecklar, förbättrar och förstärker

– det finns i vårt DNA. Visionen är att utveckla och förbättra framtidens digitala lösningar tillsammans med våra kunder.

Sköna

Humor och teamkänsla ska aldrig underskattas – det är en perfekt grund till kreativitet och ett utmärkt vapen mot stress. Därför lägger vi stort fokus på att ha en väldigt bra hopsättning av folk som alla vill skapa en god stämning på jobbet.

Skillade

Vi besitter enorm kompetens inom bolaget med våra Skillstars som kan skapa innovativa lösningar utifrån kundernas behov. Våra olika kunskaper samt specialistområden kompletterar varandra och tillsammans utgör vi ett kraftfullt team som smidigt hanterar allt från små till stora uppdrag.

Säkra

Kompetens har inga landsgränser, men det har trygghet! Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en lokal trygghet utan att begränsa oss till lokal kompetens. På så sätt kan vi leverera duktiga specialister mycket snabbare än våra konkurrenter. 

Våra kärnvärden

Erbjudande

Behövde du hjälp eller förstärkning redan igår?
Vi förstår!

Hög arbetsbelastning, oplanerad frånvaro eller ett tillfälligt behov av spetskompetens kan vara några av anledningarna till att man ser som om efter extern hjälp. Beroende av ditt behov, kan vi erbjuda olika typer av samarbetsformer och oavsett vilket projektupplägg som valts så har vi en tydlig process för hur vi tar hand om uppdrager och säkerställer kvalitet så att du som kund blir nöjd.