Har du vad som krävs för att bli en Skillstar?

Skillade konsulter kan göra en raketkarriär på Skillnet!

Skillnet är den moderna arbetsplatsen som har ett tydligt fokus på det vi kallar att LEVA – att få ihop både jobb och privatliv. Vi ger dig fantastiska möjligheter, en flexibel lönemodell och frihet att styra din egen tid. Tillsammans bygger vi en stark gemenskap och en attraktiv arbetsplats där ingenting står i vägen för din utveckling eller dina prioriteringar i livet.

Vi brinner för innovation och god laganda och uppmuntrar alla att våga tänka nytt och dela sin kunskap med varandra. Tillsammans med våra kunder och Skillstars skapar vi en arbetsplats som kännetecknas av engagemang, öppenhet och begåvade doers!

Spännande uppdrag

Hos Skillnet får du ständigt tips på spännande uppdrag från relevanta kunder. Vi arbetar alltid med att hitta nya möjligheter för dig och så fort något dyker upp meddelas du. Det är viktigt för oss att du tycker att det är ett riktigt roligt uppdrag.

Vi marknadsför

Alla gillar inte att marknadsföra sig själva och det kan vara svårt att synliggöra sig själv. Skillnet sköter din marknadsför åt dig och vi ser till att våra kunder får tillgång till din profil så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Support när du är osäker

Skillnet har en avslappnade atmosfär där vi hjälper varandra när man behöver någon att rådfråga eller byta erfarenheter med. Vi svarar på små och stora frågor och ger dig tillgång till ett stort nätverk av människor som befinner sig i samma situation som du.