Jo, det går visst att få tag i bra spetskompetens snabbt…

Behövde du hjälp eller förstärkning redan igår? Vi förstår!
Hög arbetsbelastning, oplanerad frånvaro eller ett tillfälligt behov av spetskompetens kan vara anledningar till att man ser sig om efter extern hjälp. Beroende av ditt behov så kan vi erbjuda olika typer av samarbetsformer och oavsett vilket av projektuppläggen som valts så har vi en tydlig process för hur vi tar hand om uppdraget och säkerställer kvalitet så att du som kund blir nöjd. Vi vet att stora investeringar står på spel så för oss är samarbetet med våra kunder en förtroendeprocess.

Vi genomför alltid unika sökningar för att hitta rätt kandidat och när vi arbetar på plats hos våra kunder följer vi upp uppdragen och säkerställer att du som beställare och uppdragsgivare är nöjd och att vi har en gemensam bild av uppdragets innehåll och prioriteringar. Målet är alltid att leverera största möjliga kundvärde!

IT- Infrastruktur

Stärk upp teamet inom Infra – med specialister inom datadrift, användarhantering, datasäkerhet, molntjänster, projektledare, 2nd/3rd line-support, dataarkitektur till seniora tekniker.

Azure
Citrix
Intune
SCCM
Microsoft 365
AWS

Beslutsstöd / Dataanalys

Vi erbjuder både juniora och seniora Skillstars med bakgrund som data analyst, data engineer, BI-konsult, CPM-konsult, cloud-developer samt arkitekter.

SQL Server
Azure
Power BI
ETL
Timextender
Databricks
SSIS
SSAS
SSRS
QlikView
Qlik Sense

Systemutveckling

Behöver ni hjälp med att skapa bättre, billigare och starkare lösningar så har vi utvecklarna med erfarenhet av avancerad webb- och systemutveckling som kan hjälpa er.

ASP
.NET
C#
Java
XML
PHP
JavaScript
C++
HTML/CSS
Angular
React
Python
DevOps
MSSQL